Invitaţie eveniment Ialomiţa

Avem plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul de informare organizat în cadrul proiectului „Management competitiv in Regiunea Sud Muntenia”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, POCU/227/3/8/Creşterea numarului de angajaţi care beneficiaza de noi instrumente, metode, practici etc, de management al resurselor umane si de condiţii de lucru îmbunatăţite în vederea adaptării activităţii la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC/ domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI.
Evenimentul va avea loc joi, 14 februarie 2019, începând cu ora 15:00, la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Ialomiţa, Municipiul Slobozia, Str. Lujerului nr. 2, judeţul Ialomiţa, si are ca obiectiv informarea şi conștientizarea participanţilor în domeniul combaterii discriminării și acțiuni de implicare activă și voluntariat.
Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la eveniment la următoarele date de contact: [email protected], telefon: 031 438 0883 – persoană de contact Onela Oană – Manager contract.
Detalii mai multe puteţi găsi în fişierul ataşat mai jos.